Då är man hemma efter första dagen på gymnasiet
Imorse var det otroligt nervöst att gå in genom dörrarna på skolan man skulle gå på i tre år framöver. Hur skulle alla vara?
Efter ett upprop så gick jag och mina 11 klasskompisar till vårt klassrum där vi fick leka namnlekar för att lära känna varandra. Spänningen släppte direkt, och jag började prata med några som hade samma intresse som jag, k-pop!!
Allt gick jättebra, och det ska bli kul att fortsätta, och att man fick det bästa överskåpet gör inte saken sämre.


Slutade dagen med att åka in till Stockholm där jag träffade Lisa, och vi gick in i varenda asiatiska matbutik som finns runt hö -torget, vilket är 4-5 st. Jag shoppade mycket goda saker. En hel del av det är till "korea kvällen" som jag, Lisa och Åsa ska ha på lördag ^^


Så då var bröllopet över, det var jättekul att träffa alla gamla vänner, och det kändes verkligen som om vi var barn igen. Jag var dock inte så bra på att ta foton, så när jag får tag i några bilder kommer jag lägga upp dem.

Iiiii!! Idag börjar jag gymnasiet, är super nervös, jag vet inte var jag ska ta vägen, allt kommer vara så nytt och läskigt. Idag kommer det vara en kort dag, men i alla fall. Jag hoppas att allt kommer gå bra ^^ jag ska bara vara mig själv och se vad som händer. Dagens outfit är lite smått och gott, bl.a är tröjan är ny, den köpte jag i Danmark.

Ses! ^^

Det så mycket att göra de här dagarna, jag har bl.a bakat piroger, blåst hur många ballonger som helst, städat badrummet, beställt bröd, och färgat håret.
Imorgon smäller det, och det kommer jättemånga vänner som jag vill träffa, men frågan är hur mycket jag kommer få sitta ner, haha
Uppdaterar imorgon med mer bilder osv ^^