Har just ätit frukostoch sitter här och funderar vad man ska göra. Packade klart igår så det behövs inte göras.
Kl 15.09 går tåget från södertälje syd till Närcon, har massor av fjärilar i magen av spänning.
På resan har jag med mig pocky och mochi, två japanska godsaker, passar inte det in riktigt bra när man ska åka till Nordens största japanfestival *\(^o^)/*
Båtresan var mysig, och det var min Farmor och fasters första gång så det var roligt vad dem tyckte. Vill tillägga att man är barn tills man är 18 enligt mig, men på båten så blev jag visst vuxen och fick äta saker som "laxbakelse" och "rommousse", istället för den goda barnbuffen som min lillebror sucktade mig med xD
Här kommer lite bilder från båten ;) jag kommer inte kunna skriva innan lördag för mitt internet har tagit slut, jaja det funkar ändå (^∇^)vi ses!!


Hej
Jag har varit en vecka i Danmark, utan tillgång till internet eller något annat. Vi bodde i en stuga som vi hyrde av en bonde, i en liten by.
Vi åkte bil till olika små byar runt om, och varenda en kändes som om det var en blandning av Visby och Morden i midsomer, så mysigt och gulligt.
Vi va på jylland, den tredje ön i Danmark. Där fanns det även gott om enormt fina sandstränder vid havet. Vi var där ett par dagar och badade och gick längs det långa stränderna.
En dag var vi också på den största loppmarknaden jag har varit med om, och där fyndade jag en hatt.
Det har varit jätteroligt att göra något med familjen ^^
Ska tillägga att Danskan var svår att förstå och man stod ofta som ett frågetecken.
Nu ska jag och resten av familjen åka till birka paradise och ta en 24 h kryssning med mina kusiner och farmor.
Ingen vila, ingen ro, för sen på onsdag ska jag ta ett tåg med två kompisar till Lindköping, där vi ska gå på NärCon!!!! Så taggad. Vi ska sova i tält utanför konventet, helt själva, hoppas det går bra.

Här kommer lite bilder från Danmark
*\(^o^)/*

Då är det fint väder idag då, mycket bättre än igår. Och ni kanske undrar om jag gick en promenad igår, och..... Ja! ^^. Jag gick en promenad, och 1 mil senare kommer jag hem med några extra liter vatten droppandes från mig.
Det blev en mysdag sen, där jag satt och såg på repriser av Hell's kitchen, Top model och djursjukhuset.
Idag blir det att vara hemma , min farmor och faster kommer på besök, och jag ska göra creeps som efterrätt, där av titeln.
Jag har redan hunnit säga hejdå till några dammråttor i mitt rum, och nu ska jag ut och plocka jordgubbar och hallon till creepsen.

Dagsens outfit är från Stockholm, helt seconhand och billig, det bästa sättet att köpa kläder (*^_^*)